if u click here, i really appreciate it. :)

Saturday, February 20, 2010

Tudung Labuh Bersulam (buat muslimat semua)

Assalamualaikum.. Disini ana ada beberapa helai tudung yang di ambil dari kawan ana. Ade juga yang di jahit tangan. So, sape yang berminat bleh tempah, InsyaAllah, kalu dekat (area perlis) bleh je antarkan, tp kalu jauh tu, kena pakai pos lah.. Anyway, ni beberapa gambarnye (maaf gambarnye kurang elok ler.. model pon takder!) .. Enjoy!!

Ni tudung yang bersulam.. Harganya RM35.00
Terdapat dalam 3 warna (pink lembut, peach lembut dan biru muda)
Jumlah stok:

Pink : 2helai




Peach : 1 helai






Biru muda : 2 helai






Ukuran panjang depan (hujung ke hujung) : Antara 33 - 35 inci (berlainan bg setiap tdg)
Ukuran belakang (hujung ke hujung) : 42 inci
Jenis kain berat, mudah dibentuk.


Ni tudung kosong biase .. Harga RM26.00
Warna : grey






Ukuran
Depan : 36 in.
Belakang : 37 in.
Jenis kain ringan.

Tempahan bleh dibuat. Kalu nak request warna InsyaAllah, akan diusahakan.
Camana nak tempah? Contact ana di alamat email (eldalila@yahoo.com)
atau shout je kat box seblah ni.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...